توجه داشته باشید این پکیج شامل کل کتاب نمی باشد و شامل مواردی است که در بالا ذکر شده است. در هیچ کدام یک از نوازندگی های سه تار شیوه بازاری و مردم پسند ای دیده نمی شود. سید طیب جواد، سفیر افغانستان در بریتانیا که در این محفل سخن می گفت، دکتور ناشناس را یکی از ستاره های تابان موسیقی افغانستان عنوان نموده، تجلیل و پاسداشت از شخصیت وی را کار مهم و اساسی خواند. هدف این مجموعه پرورش گوش موسیقایی هنرجویان و آموزش موسیقی ایرانی به آنها است. سه تار صبا را جستجو می کنیم ، زیرا آیینه ای است از صداهایی با ذوق و هنر ایرانی ؛ هنریکه راستی و مهر را ستایش می کند . وقتی در گوشه و کنار شهر، سرک میکشیم کسانی را پیدا میکنیم که در خلوت خویش بدون هیچ منت و ادعایی و فقط برای دل خود با مقوله جذاب هنر دست و پنجه نرم میکنند تا این شعراستاد سخن فردوسی که خوش گفته «هنر نزد ایرانیان است و بس» را بیش از پیش معنا بخشند. اهمیت به این تمرینها را برای هنرجویان ضروری می دانیم و در آموزشگاه موسیقی این تمرینها بسیار مهم است.
کتاب تئوری موسیقی
در این کتاب نکات کمیاب و مهم درباره ی نواختن اصولی گیتار آموزش داده شده است و در پایان لازم است ذکر کنیم که این کتاب بسیار مناسب است برای افرادی که قصد شروع یادگیری مهارت نواختن گیتار را دارند و به آنها کمک میکند تا سریعتر از آنچه انتظار میرود مهارت نواختن اصولی گیتار را به طور کامل فرا گیرند. و زمانی که صبا را معیار و شاخصه قرار دهیم ، متوجه می شویم که از این طریق شیوه های مضراب زدن همچون روشی است که در آن از حرکت انگشت وسطا به همراهی انگشت سبابه استفاده می شود ، به صدای مضراب صبا نمیتوان رسید. اگر ملاک سنجش ایجاد تغییر و تحول های غیر ضروری و بی هدف باشد ، این است که ستاره صبا از این پس در شیوهای که برمیگزیند ثابت می ماند . درپاسخ به این سؤال که کدام کارش را بیشتر دوست دارد میگوید: «همه کارهایم را دوست دارم برای اینکه لحظه به لحظه عمرم را برایشان صرف کردم اما زال و سیمرغ را بیشتر از همه کارهایم دوست دارم چون مجموعهای از کودکی زال در کوهستان بود که در نمایشگاه گذاشتم. دروس این سایت همه چیز در مورد یادگیری تئوری موسیقی است. نویسنده این کتاب سعی کرده با ارائه اطلاعاتی ساده و مختصر، خواننده را به ارتباط بهتر با موسیقی نواحی ایران نزدیک کند تا او به ارزش نهفته در این هنر باستانی بیندیشد و از کنار آنچه می کتاب موسیقی شنود ساده نگذرد.
اما اگر معیار را فرهنگ و زیبایی شناسی هنر های ایران زمین بدانیم ، متوجه خواهیم شد که سه تار ای که صبا در اواخر زندگی خود می نواخته به مراتب زیباتر و بهتر از زمان جوانی او بوده است. مطالعه باعث بهتر شدن سبک زندگی کردن در جامعه میشود. کتاب پیشرو بهجز «پیشگفتار» و «حاصل کلام»، ۱۰ فصل یا درس دارد که به این ترتیباند: «درس یک / کمربندها را ببندید»، «درس دو / آنچه اهمیت دارد، کمیت دولت نیست، کیفیت آن است»، «درس سه / بازارها کافی نیستند»، «درس چهار / مردم باید به متخصصان و متخصصان باید به مردم گوش دهند»، «درس پنج / زندگی دیجیتالی است»، «درس شش / ارسطو حق داشت، ما حیواناتی اجتماعی هستیم»، «درس هفت / نابرابری بیشتر میشود»، «درس هشت / جهانیشدن نمرده است»، «درس نُه / دنیا در حال دوقطبیشدن است» و «درس ده / گاهی آرمانگرایان بزرگترین واقعگرایان هستند». ذکریا میگوید ما امروز با معلومات و تجربیاتی که از سالهای شیوع کرونا به دست آوردهایم در دوران جدیدی زندگی میکنیم که او نامش را عصر پساهمهگیری مینامد و میگوید ایندنیا، دنیای پساکروناست، اما نه بهخاطر آنکه ویروس موردنظر پشت سر ماست بلکه به این خاطر که از دوران سرنوشتسازی عبور کردهایم. Th is has been c reated wi th sahandbook Conten t Generator DEMO.
این کتاب با جزییات کامل به تاریخچه موسیقی در ایران از زمان آریایی ها تا زمان حال می پردازد.به دلیل این که استاد حسن مشحون به تاریخ موسیقی در ایران تسلط کافی داشت و کلیه توضیحات تخصصی در حوزه موسیقی ایشان، دارای مستندات تاریخی قوی می باشد به همین علت منبع همه تاریخ نویسان در زمینه موسیقی و نسل موسیقی حال امروز ایران می باشد. و امروز با این ساز ملی چه می کردیم و چه سرنوشتی را در پیش روی می داشتیم ؟ این محقق در این کتاب به تحلیل آثار استاندارد هنرمندان پیانو پرداخته و آمادهسازی، آموزش و عملکرد نویسندگان برجسته این آثار را مورد بررسی قرار داده است. همچنین در این بخش از آموزش بهاری به وسیله “عموهایش” صحبت شده در حالی که بهاری از درس دایی هایش بهره گرفته بود که این اشتباه حاصل ابهامی است که زبان انگلیسی در مورد این دو نسبت دارد. اما با تمام شدن این فرصت پنج روزه هم در جلسه شورای سیاستگذاری روز گذشته نمایشگاه کتاب درباره این موضوع صحبت نشد. حسن مشحون نویسنده این کتاب، در سال ۱۲۸۵ شمسی در محله ارگ تهران به دنیا آمد. کیهان فرهنگی. تهران (۴۳): ۱۲. این به تعویق افتادنها نشان از آن دارد که مسئولان ارشاد در بین یک دوراهی بین ناشران مخالف برای حضور در شهر آفتاب و امکانات رایگان شهرداری تهران در شهر آفتاب قرار گرفتهاند.